Ξενοφοβία και ρατσισμός ένα καινούριο παραμύθι

Ζούμε τον υπέρτατο παραλογισμό, είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο χειραγωγήσιμες είναι οι ανθρώπινες συνειδήσεις. Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Ντόρτμουντ, κάνω ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα για τρομοκρατικές επιθέσεις και μετράω καμιά 500ρια νεκρούς σε ΕΕ, Τουρκία και Αίγυπτο μέσα σε δύο χρόνια.

500 νεκροί στον “πολιτισμένο” κόσμο σε καιρό “ειρήνης”. Φαντάζομαι ότι αν έκανα αναζήτηση που να περιλαμβάνει Ισραήλ και αραβικές χώρες ο αριθμός θα ξεπερνούσε εύκολα τους 1000. Αν τώρα σε αυτούς προσθέσουμε μερικές χιλιάδες που πεθαίνουν καθημερινά σε κάποιον “ιερό” πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η “ανεξιθρησκεία” και η “ανεκτικότητα” έχει ένα άλφα κόστος.

Συνεχίζω το γκουγκλάρισμα και ψάχνω για θύματα ρατσιστικής βίας και… ΔΕΝ βρίσκω τίποτα. Μερικοί ξυλοδαρμοί εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό καταγράφεται σαν ρατσιστική βία, μόνο επειδή το θύμα είναι αλλοδαπός.

Ο φόβος του “δημοκρατικού” κόσμου είναι η ξενοφοβία και ο ρατσισμός, έχοντας ΜΗΔΕΝ θύματα. Ποινικοποιείται η ακροδεξιά ρητορική… Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ. Ποινικοποιείται δηλαδή η σκέψη και η έκφραση σαν επικίνδυνες για την δημόσια ασφάλεια.

Τι πάει να πει “ξενοφοβία” ακριβώς;; Μιλάμε για 500 νεκρούς, μόνο από την επίσημη τρομοκρατία. Αυτό που εσείς δηλαδή ονομάζετε τρομοκρατία, γιατί για τους πολίτες τρομοκρατία είναι και να τους σφάζουν στην γειτονιά τους για 5€, είναι και να τρέμουν μέχρι να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι, είναι που δεν μπορεί η γιαγιά να πάει μόνη της να πάρει την σύνταξη, είναι που κοιμάται αμπαρωμένος με συναγερμό, κάγκελα στα παράθυρα, σκύλο και το δίκανο στο προσκέφαλο, είναι που υπάρχουν ολόκληρες περιοχές στην πόλη του στις οποίες δεν περνάει καν από το μυαλό του να περάσει πεζός μετά την δύση του ήλιου και και και και….

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να θεωρηθεί ο φόβος δικαιολογημένος και να πάψει να χαρακτηρίζεται φοβικός και ακραίος αυτός που τον εκφράζει; Ψάχνουν να βρουν την αιτία για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και κάθονται πολιτικοί αναλυτές και επιστήμονες και γράφουν σεντόνια με ένα σωρό ασυναρτησίες σχετικά με τον εκφασισμό σαν κοινωνικό φαινόμενο και λοιπές μπούρδες.

Το θέμα είναι απλούστατο. Ο κόσμος έχει πρόβλημα, όλοι εσείς κάνετε ότι δεν το βλέπετε αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει, ούτε ότι δεν θα το δει και ο άλλος που το ζει στο πετσί του. Είναι προφανές λοιπόν ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να λυθεί το πρόβλημα. Όσο η ακροδεξιά είναι ο μόνος εκφραστής του προβλήματος, είναι απόλυτα φυσιολογικό να αυξάνει τις δυνάμεις της και το πρόβλημα της είναι το πολιτικό επίπεδο των εκφραστών της.

Όταν η ακροδεξιά εκσυγχρονιστεί και σταματήσουν οι εκφραστές της να τρομοκρατούν τον κόσμο με σφαγές και φούρνους, τότε θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την τελική νίκη των εθνών. Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε ν αυξάνονται οι άμαχοι νεκροί χωρίς να είμαστε σε θέση να πούμε τίποτα.

Η παρακαταθήκη του Χίτλερ στον πολυπολιτισμό είναι τεράστια. Το φάντασμα του στοιχειώνει κάθε εθνική προσπάθεια και την καταστρέφει εν τη γενέσει της. Καταδικάζουμε την τρέλα απ όπου κ αν προέρχεται. Ο φυλετισμός σημαίνει προστασία των φυλών και όχι καταστροφή τους. Δεν θέλουμε να πεθάνει κανένας. Απαιτούμε να φύγουν από δω. Σεβόμαστε και τις θρησκείες τους (ας είναι και πρωτόγονες) και τα ήθη και τα έθιμα (και ας περιλαμβάνουν μπούρκες, κλειτοριδεκτομές και παιδεραστία)  και τις γλώσσες τους (και ας ακούγονται βάρβαρες στ αυτιά μας) και τους πολιτισμούς τους (ποιους;) και όλα. Απλά δεν τους θέλουμε ανάμεσα μας… Έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ότι τους αρέσει, απλά μακριά από εμάς τις οικογένειες και τα παιδιά μας.

Όσα βίντεο με παιδάκια από την Συρία και να δείξετε, όσο και αν μας κατηγορήσετε για αναλγησία και απανθρωπιά, όσο και αν νομοθετήσετε , όσα Survivor και να δείξετε… Τα γεγονότα είναι εδώ και μας δικαιώνουν. Μία μέρα θα ξυπνήσουν οι πολίτες και από την αγανάκτηση θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Συνεχίστε ότι κάνετε.

Comments

comments

Check Also

Μεταπολιτευτική δικτατορία

Προτού αναλύσουμε το θέμα “χούντα” είναι καλό να αναλύσουμε το τι είναι τελικά αυτό που …

Ο Ελληνικός λαός υφίσταται πολιτικό bullying.

Η συνταγή αυτή ξεκίνησε με το περίφημο «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου και η δόση …