Τζήμερος και αφίσες

Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έγκειται στο γεγονός ότι η δεξιά περνάει ιδεολογική κρίση ταυτότητας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο θέμα με τον Τζήμερο που η δεξιά καταπίνει αμάσητη την κομμουνιστική προπαγάνδα και καταδικάζει την βία του Τζήμερου…

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είναι πολιτική πράξη και παράνομο να κολλάς αφίσες; Αν είναι, τότε είναι και πολιτική πράξη να τις ΞΕκολλάς. Αν τώρα τραμπούκοι αφισοκολλητές σου επιτεθούν, έχεις κάθε δικαίωμα να αμυνθείς και να απαντήσεις.

Δεν αφήνετε τις μαλακίες;;;;

Όπως τα είπε ο Τζήμερος είναι τα πράγματα και όποιος αμφιβάλει, ας πάει να ξηλώσει αφίσες του ΚΚΕ να δει τι ωραίος πολιτικός διάλογος θ ακολουθήσει με τα ΚΝΑΤ και τους ΠΑρακρατικούς Με Ένσημα.

Αν δεν έχει τα @@ να το κάνει τουλάχιστον ας βγάλει το σκασμό και να μην παίρνει θέση σε πράγματα που δεν τον αφορούν.

Πρώτα θα σε τραμπουκίσουν οι μουσάτοι και οι αξούριστες και όταν φας και καμιά ψιλή και κατορθώσεις να το παίξεις Μαχάτμα Γκάντι, σου δίνουμε το δικαίωμα να καταδικάσεις την βία απ όπου και αν προέρχεται… Μέχρι τότε είσαι απλά ένας χέστης με μεγάλο στόμα.

Όσο για την άλλη την μαλακία με το “δεν βαράμε γυναίκες”… Οι γυναίκες πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Η είναι ίσες και τους συμπεριφερόμαστε έτσι, ή όχι και αράζουν σπίτι να πλένουν σώβρακα..

Το να κάνει το κάθε τσόλι τον Βελουχιώτη και να κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της τελείωσε. Όποιος θέλει αγώνες θα τους υποστηρίζει.

Τόσο απλά.

Comments

comments

Check Also

Μεταπολιτευτική δικτατορία

Προτού αναλύσουμε το θέμα “χούντα” είναι καλό να αναλύσουμε το τι είναι τελικά αυτό που …

Ξενοφοβία και ρατσισμός ένα καινούριο παραμύθι

Ζούμε τον υπέρτατο παραλογισμό, είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο χειραγωγήσιμες είναι οι ανθρώπινες συνειδήσεις. Με …