Όταν το ‘The Walking Dead’ μπαίνει στο μάτι των μαρξιστών.

Ο περισσότερος κόσμος είτε βλέπει ή έχει ακούσει για την σειρά ‘The Walking Dead’ που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και θεωρείτε η καλύτερη σειρά που έχει βγει ποτέ.

Πριν λίγες μέρες ένα μπλουζάκι τις σειράς αποσύρθηκε από την αλυσίδα καταστημάτων Primark επειδή θεωρήθηκε «ρατσιστικό» και «προσβλητικό».

Αν αυτό γινόταν πριν 10 χρόνια ο κόσμος θα περίμενε να δει κανένα μπλουζάκι με τον Hitler άντε στην καλύτερη με KKK.

Έλα όμως που το μπλουζάκι είχε το ρόπαλο του Negan την Lucille και τις λέξεις λέξεις «Eeny, Meeny, Miny, Moe» ενός κλασικού αμερικάνικου τραγουδιού κάτι σαν το Ελληνικό «α μπε μπα μπλομ» που το τραγούδαγε ο Negan , προσπαθώντας να διαλέξει το θύμα του από την ομάδα των ηρώων.

Το «Eeny, Meeny, Miny, Moe» συνεχίζεται με την φράση «catch a tiger by his toe» και όπως όλα τα τραγούδια στον κόσμο κάποια στιγμή είχε παραφραστεί και η λέξη ‘Tiger’ είχε αντικατασταθεί από την λέξη ‘Nιger’ πριν δεκάδες χρόνια και με άλλες άπειρες λέξεις/προτάσεις (caught you cheating with that hoe, Catch a bad chick by her toe, κτλ) και έτσι οι παρανοϊκοί μαρξιστές βρήκαν πάτημα για να κάνουν θέμα και να πάρουν λίγη λάμψη και περισσότερα πρόβατα.

Ελα όμως που ΚΑΙ ΑΥΤΟ τους γύρισε μπούμερανγκ και τους έσκασε στα μούτρα μιας όχι μόνο χλευάστηκαν από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου  στα social media αλλά και από τον ίδιο το Negan κατά τον κόσμο Jeffrey Dean Morgan που έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, σχολιάζοντας: «Holy crap people are stupid». Σε ελεύθερη μετάφραση, «Θεέ μου οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι».

Πολλοί χρήστες συμφώνησαν μαζί του με καλύτερο σχόλιο «Αν μια μπλούζα που γράφει “Eeny meeny miny moe” σε εξοργίζει πραγματικά, τότε έχεις πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή σου».

Οι μαρξιστές παγκοσμίως έχουν πανικοβληθεί γιατί βλέπουν ότι ο κόσμος τους χλευάζει και τους πολεμά με τα ίδια τους τα όπλα (social media, memes κτλ) και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν. Στο προσεχές μέλλον θα δούμε και άλλα ποιο τρελά και θα φτάσουν σε σημείο να θεωρηθεί η αναπνοή ρατσιστική γιατί ο Μουσολινι ανέπνεε.

Comments

comments

Check Also

Ελληνική Δεξιά

Δεξιά στην Ελλάδα είναι οι ανεξάρτητοι Έλληνες που στηρίζουν την Μαρξιστική κυβέρνηση Τσίπρα στο ξεπούλημα …