Νορβηγία: barnevernet

Συμβαίνει συχνά στα φόρουμ, όταν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν διαφορετική ιδεολογία από την δική μας (ιδιαιτέρως με άτομα που ανήκουν στην @@@@ κοινότητα), να μας γράφουν με πάρα πολύ θράσος και χωρίς καθόλου ντροπή, ότι επειδή είμαστε τέτοιοι (με τέτοια ιδεολογία), δεν πρέπει να μεγαλώνουμε παιδιά, ότι πρέπει να επεμβαίνει η πρόνοια για να μην μεγαλώσουν τα παιδιά μας με την δική μας νοοτροπία και ότι ”όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα το τακτοποιήσουμε και αυτό το θέμα”. Νομίζετε πως ρίχνουν άσφαιρα;


Για να δούμε συνοπτικά τι συμβαίνει στις βόρειες χώρες. Εκεί η κοινωνική πρόνοια όντως επεμβαίνει και όντως παίρνει πολλές φορές τα παιδιά και οι γονείς δεν τα ξαναβλέπουν ποτέ. Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι (δεν μιλάμε φυσικά για περιπτώσεις κακοποίησης, εκεί παίζει και να κάνουν τους Κινέζους). Μπορεί να γράψεις κάτι μη πολιτικά ορθό στο facebook και την επόμενη μέρα να σου χτυπήσει η πρόνοια το κουδούνι. Άλλωστε η λογοκρισία και η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας είναι τόσο καλά εγκατεστημένες σε αυτές τις χώρες, που οι κυβερνήσεις έχουν ακόμα και λίστες με μη πολιτικώς ορθά άτομα. Οι συνέπειες φυσικά δεν μένουν μόνο στο να σου διαλύσουν την οικογένεια κλέβοντας σου τα παιδιά, σε χτυπάνε όπου βρουν (επαγγελματικά κλπ), αλλά αυτό με τα παιδιά είναι το χειρότερο.


Να τονίσουμε δύο πράγματα που συμβαίνουν με αυτό το θέμα:
1) Οι κοινωνικοί λειτουργοί επιδοτούνται με παχυλά μπόνους για τα παιδιά που κλέβουν και
2) Το 80% των κλεμμένων παιδιών δίδονται ΣΕ @Μ@ΦΥΛ& ΖΕΥΓΑΡΙΑ (παρόλο που αυτά αποτελούν το 1% του πληθυσμού). Ναι καλά διαβάσατε τα ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ δίδονται κατά συντριπτικό ποσοστό για αναδοχή ή υιοθεσία σε τέτοιου είδους ζευγάρια!
Να το εξηγήσουμε περισσότερο; Δεν είναι πλέον ολοφάνερο ΠΟΙΟΙ έχουν συμφέροντα από την κατάρρευση της παραδοσιακής οικογένειας και των αξιών;
Αυτά για να ξέρετε, όταν σας τα λένε αυτά, ότι τα εννοούν και ότι αυτά που συμβαίνουν εκεί δρομολογούνται κι εδώ με ΜΚΟ, δικηγόρους και πολιτικούς… Να θυμάστε: ΔΕΝ ζητούν ίσα δικαιώματα (τα οποία τα έχουν όλοι έτσι και αλλιώς βάσει συντάγματος), αλλά ΕΞΟΥΣΙΕΣ.


Η φωτό είναι απο την;barnevernet ονομάζεται η Νορβηγική κοινωνική πρόνοια.

Diotima

Comments

comments

Check Also

Roy Larner

Ο “χουλιγκάνος” Roy Larner δεν κάθησε στα αυγά του στη θέα των τζιχαντιστών που μακέλευαν …

Αριστερός θα πει #38473

Να μην σέβεσαι το κόσμο που υπάρχει γύρω σου. Να θεωρείς το κόσμο που εντελώς …