Η μεγαλύτερη νίκη της αριστεράς είναι η λέξη ‘φασισμός’

Για σκεφτείτε λίγο τη κάνει όλο το αριστερό φάσμα τόσα χρονιά. Ότι δεν είναι μαζί του ονομάζετε αμέσως φασισμός με όλα τα παράγωγα του. Είπες ότι είσαι Έλληνας αμέσως γίνεσαι φασίστας, είπες ότι τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν με ασφάλεια στην γη τον παππούδων τους; είσαι φασίστας. Καθημερινά παραδείγματα που όλοι τα έχουμε ακούσει.

Η αριστερά όπως ξέρουμε είναι τσακωμένη με τον διάλογο και τις αποδείξεις τον λεγόμενον της και έτσι ότι δεν της αρέσει βαφτίζετε φασιστικό. Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια μιας και κερδίζει συμπάθεια με την κλάψα της και αμέσως με τη  όλη προπαγάνδα που κάνει τόσα χρόνια βγάζει αμέσως ηττημένο αυτόν που έχει απέναντι της. Τόσα χρόνια παίζει μόνη της με μια ανύπαρκτη δεξιά παγκοσμίως φτάνοντας σήμερα στο σημείο τα άτομα που αντιπροσωπεύουν την ‘δεξιά’ να αποκαλούν τους αριστερούς (σύριζα, αναρχικούς, αντιφασίστες!!!) φασίστες, μιλάμε για παράνοια κανονική. Δεν γίνετε να αποκαλείς φασίστες αυτούς που έχουν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην παγκόσμια ιστορία στο όνομα του κουμμουνισμού. Δεν γίνετε ρε μεγάλε πολιτικέ να στην πέφτουν αναρχόαπλυτοι άθεοι κατσαπλιάδες και να τους λες φασίστες, δεν γίνετε ρε μεγάλε οπαδέ δεξιού κόμματος να λες φασίστες τους Συριζέους, δεν γίνετε ρε ‘δεξιέ του πληκτρολογίου’ να βαφτίζεις τα πάντα φασιστικά γιατί απλά είσαι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν γίνετε ρε κομματόσκυλο να μου λες εσύ τι είναι ΔΕΞΙΑ, δεν γίνετε ρε αρχηγέ της ‘δεξιάς’ να τιμάς τους αγώνες της αριστεράς, και να βαφτίζεις φασίστες όποιους πουν καλό λόγο για τους Έλληνες στο απόκομμα σου, δεν γίνεται να μου έχετε για εθνάρχη τον Καραμάν Αλή που νομιμοποίησε τους κομμουνιστές και να το παίζετε αντικομουνιστές, δεν γίνετε ρε μεγάλε SJW να αποκαλείσαι δημοκράτης και να μην δέχεσαι την απόφαση τους λαού στις εκλογές και να αποκαλείς τον νόμιμα εκλεγμένο νικητή φασίστα επειδή δεν νίκησε η δική σου πλευρά.

Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΓΙΝΕΤΑΙ να λες ότι είναι μαρξιστές ότι είναι κομμουνιστές, ότι είναι λενινιστές, ότι είναι τροτσκιστές, ότι είναι αναρχικοί, ότι είναι ανθέλληνες ότι είναι μια σακούλα με σκατά γιατί είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να είναι ένας αριστερός. Η αριστερά δεν έχει ιστορία αλλά έχει ποινικό μητρώο και αυτό πρέπει να αρχίσουν όλοι οι σκεπτόμενοι ΔΕΞΙΟΙ να χρησιμοποιούν και όχι την λέξη φασισμός.

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ  ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

Θα μπορούσα να γράφω αμέτρητες σελίδες με παραδείγματα και αναλύσεις αλλά αρέσουν τα λίγα λόγια και απλά, μακριά από αναλύσεις των αναλύσεων που θα την διαβάσουν μόνο γνωστοί μου. Χρειάζεται ο απλός κόσμος να σταματήσει να φοβάται μην τον που ΦΑΣΙΣΤΑ.

Μην περιμένετε από τον λεγομένη ΄δεξιά΄ στην Ελλάδα να το κάνει αυτό για εσάς, πρέπει να το κάνετε εσείς για τα παιδιά σας. Οι εθνικιστές δεν έχουν κόμματα έχουν πατρίδα, οι εθνικιστές δεν έχουν ψηφοφόρους έχουν συναγωνιστές, οι εθνικιστές δεν έχουν ΜΚΟ έχουν οικογένειες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

 • ΝΑΙ δεν θέλω μουσουλμάνους στην πατρίδα μου.
 • ΝΑΙ δεν θέλω ΟΡΚ στην πατρίδα μου.
 • ΝΑΙ θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με ασφάλεια στην ΓΗ των παππούδων τους.
 • ΝΑΙ βάζω τον Έλληνα πάω από όλα.
 • ΝΑΙ πιστεύω στην οικογένεια.
 • ΝΑΙ σιχάθηκα τους ψευτοπροδευτικούςθολοκουλτουριάρηδες.
 • ΝΑΙ σιχάθηκα τους δήθεν ‘δεξιούς’ που πουλιούνται για μια καρέκλα και ψηφίζουν τζαμιά.
 • ΝΑΙ σιχάθηκα τους δήθεν ‘ψηφοφόρους’ που δεν ήξεραν η ξέχασαν.
 • ΝΑΙ
 • ΝΑΙ
 • ΝΑΙ
 • ΝΑΙ
 • ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΛΕΣ) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.

 

Comments

comments

Check Also

Όταν το ‘The Walking Dead’ μπαίνει στο μάτι των μαρξιστών.

Ο περισσότερος κόσμος είτε βλέπει ή έχει ακούσει για την σειρά ‘The Walking Dead’ που …

Ελληνική Δεξιά

Δεξιά στην Ελλάδα είναι οι ανεξάρτητοι Έλληνες που στηρίζουν την Μαρξιστική κυβέρνηση Τσίπρα στο ξεπούλημα …