Αριστερός θα πει #38473

Να μην σέβεσαι το κόσμο που υπάρχει γύρω σου. Να θεωρείς το κόσμο που εντελώς τυχαία βρέθηκες να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις του ως βαρυδι που πρέπει να ξεφορτωθείς. Να θεωρείς ότι είσαι κάτι το σπουδαίο, αλλά να μην γνωρίζεις τι σου γίνεται. Να διαπραγματευεσαι σκληρά το συμφέρον της χώρας σου και να σφαγιαζεις το κόσμο για να ευαρεστησεις τους διαπραγματευτας σου. Να έχεις ξεπουλήσει όλο το πλουτοπαραγωγικο ιστό της χώρας σου. Να έχεις διαλύσει κάθε υποδομή κοινωνικής προστασίας. Να μην σέβεσαι πολιτικές η θρησκευτικές πεποιθήσεις του συμπολίτη σου. Να μην μπορείς να θέσεις υπό έλεγχο τους κοινωνικούς ταραξίες και καταστροφεις δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών για να μη πουν πως δεν έχεις δημοκρατικές ανοχές. Να μην μπορείς να διατηρήσεις συνθήκες ασφάλειας στο κοινωνικό σύνολο.

Να έχεις καταστρέψει κάθε κοινωνική υποδομή. Να χειροτερεύεις όποια δημόσια λειτουργία, υπηρεσία ή θεσμό αγγίξεις βαφτίζοντας τη καταστροφή ή σφαγή ως διαρθρωτικη αλλαγή. Να έχεις πολύ καλό βαθμό στο μάθημα της Γκεμπελιστικης προπαγανδας για να κάνεις το μαύρο άσπρο. Να είσαι τόσο γενναίος σαν κυβερνήτης που όταν γυρεύεις έσοδα να μην αγγίζεις κανέναν άλλο, παρά μόνο τις ασφαλιστικές παροχές των συνταξιούχων. Να ιδιοποιησαι, δηλαδή να παίρνεις με το έτσι θέλω η καλύτερα να κλέβεις τα αποταμιευμενα απο τους συνταξιούχους κεφάλαια που προορίζονται για τις συντάξεις τους. Να μην σέβεσαι τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς, κάνοντας τον επαναστάτη με το να μη φοράς γραβάτα και κρεμοντας στη πλάτη ένα γύφτικο σακίδιο. Να μην έχεις τη σωστή στάση στον απέναντί σου υποδηλωνοντας του ότι τον έχεις γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.

Να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου, αλλά να επιμένεις στις λανθασμένες απόψεις σου. Είναι και άλλα πολλά προτερήματα που χαρακτηριζουν σήμερα τον αριστερό της ριζοσπαστικής αριστεράς, αλλά θα θέλαμε πολύ χώρο και χρόνο για να τα εκθεσουμε και όπως καταλαβενετε είναι πράγμα αδύνατο!! Όπως βλέπετε είναι πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο σήμερα να είναι κάποιος ένας ριζοσπάστης αριστερός της ριζοσπαστικής αριστεράς!!!

E.G.

Comments

comments

Check Also

Roy Larner

Ο “χουλιγκάνος” Roy Larner δεν κάθησε στα αυγά του στη θέα των τζιχαντιστών που μακέλευαν …

Νορβηγία: barnevernet

Συμβαίνει συχνά στα φόρουμ, όταν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν διαφορετική ιδεολογία από …