18χρονη έγινε 18χρονος μετά από επέμβαση στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με άρθρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ ένα 18χρονο κορίτσι, με διαγνωσμένη “διαταραχή ταυτότητας φύλου”  υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου με μια νέα τεχνική, η οποία εφαρμόστηκε τον περασμένο Μάρτιο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα για το περιστατικό αυτό μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πλαστικός χειρουργός Πρόδρομος Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε όλες τις επεμβάσεις για τον επαναπροσδιορισμό του φύλου του 18χρονου.

Είχα την υπομονή να κάτσω να διαβάσω αυτή την συνέντευξη και σας παρουσιάζω την διαδικασία:

«Η επέμβαση έγινε αρχές Μαρτίου από Θεσσαλονίκη, αλλά η παρακολούθηση είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια

«Όταν τελικά “διαπιστώθηκε έγκυρα” η διαταραχή ταυτότητας φύλου προχωρήσαμε με τη συγκατάθεση των γονέων σε ενέργειες, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τη λήψη ορμονών, για να αρχίσουν σιγά σιγά να αλλάζουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, προχωρήσαμε στην αφαίρεση και την αρρενοποίηση του στήθους» (16 χρονών όλα αυτά)

«Εν τέλει, αφού ενηλικιώθηκε, προχωρήσαμε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού, η οποία έγινε σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση αφαιρέθηκαν τα γυναικεία γεννητικά όργανα, δηλαδή η μήτρα και οι ωοθήκες, ενώ ένα μέρος του βλεννογόνου του κόλπου διατηρήθηκε για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως ουρήθρα.
Στη δεύτερη φάση, που έγινε περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη και αφού είχαμε επούλωση των μοσχευμάτων, χρησιμοποιήθηκε μια καινούργια τεχνική που εφαρμόζεται σε πολύ λίγα κέντρα στο εξωτερικό.
Με αυτή την τεχνική πήραμε ένα μέρος δέρματος από τον μηρό μαζί με τα αγγεία και τα νεύρα του και ουσιαστικά δημιουργήσαμε δύο κυλίνδρους που είναι ο ένας μέσα στον άλλον ώστε να μπορέσουμε να έχουμε εσωτερικά την ουρήθρα και εξωτερικά το δέρμα του φαλλού.»

«είναι ένα κομμάτι ιστού το οποίο είναι αιματούμενο και ζωντανό και το έχουμε συνδέσει πάνω στα νεύρα της κλειτορίδας, ώστε να μπορέσει να έχει μια αίσθηση και μία καλή λειτουργία όταν θα γίνει η επούλωση.
Σε δεύτερη φάση, η οποία θα γίνει μετά από ένα χρόνο, θα τοποθετήσουμε και τις προθέσεις που αφορούν τη λειτουργία της στύσης. Μιλάμε πλέον για μηχανικές προθέσεις

Ενώ παρακάτω αναφέρει ότι το κόστος ΜΟΝΟ των υλικών ανέρχεται στα 6.000-7000€.

Τρελοί “επιστήμονες” κάνουν πειράματα σε ανθρώπους και μάλιστα παιδιά που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και μας το παρουσιάζουν σαν θετική είδηση…

Ψάχνοντας λίγο το θέμα σχετικά με την “διαταραχή ταυτότητας φύλου” διαβάζω ότι είναι η επίμονη ταύτιση του ατόμου με το άλλο φύλο. Είναι με απλά λόγια ένα καθαρά ψυχιατρικό νόσημα… Ένας άνθρωπος που “επίμονα ταυτίζεται” με τον Μέγα Αλέξανδρο, τον μαντρώνουμε σε ένα ψυχιατρείο και τον πλακώνουμε στα χάπια και στις ενέσεις. Αν όμως “ταυτίζεται επίμονα” με το αντίθετο φύλο τότε του αποσπούμε χρήματα, με σκοπό να τον υποβάλλουμε σε μια επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασία που θα δημιουργήσει ένα έκτρωμα που θα μοιάζει όσο μπορεί με το πρότυπο αλλά θα είναι ΣΑΝ άντρας και θα έχει κάτι σαν πέος που θα λειτουργεί με μηχανική υποστήριξη.

Ο “κύριος” Πρόδρομος Παπαϊωάννου και οι όμοιοι του αυτό το πράγμα το ονομάζουν επιστήμη και ιατρική… Εγώ το ονομάζω εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου δράματος, κατάντια της επιστήμης και ηθική κατάπτωση μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Τα σχόλια δικά σας!

Comments

comments

Check Also

Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που ασέλγησε σε ανήλικη

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες …

“Τουρκοελληνική φιλία” μέσω Survivor παραμονή της επετείου Γενοκτονίας των Ποντίων

Σ΄ ένα 48ωρο είχαμε 250 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Από Τούρκους… Οι καλοί μας …