1,1 εκατομμύρια στην κόρη Δραγασάκη για να γυρίσει τανία.

Κάνεις χρήση και εμπόριο ναρκωτικών; Σε έπιασαν να έχεις εμποτισμένα χαρτάκια με LCD και 1200 γραμμάρια κοκαΐνη; Βρήκαν στο σπίτι σου ολόκληρο οπλοστάσιο; (3 σιγαστήρες, 1 περίστροφο, 206 σφαίρες 11 πιστόλια και 3 αυτόματα) Αν είσαι αριστερός και ειδικά κόρη του Δραγασάκη ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ήταν η κακιά ώρα και φταίει η κοινωνία) Θα κάνεις ένα χρόνο φυλακή (χαχααχαχαχαχα), μετά θα σε προσλάβουμε στο ΟΚΑΝΑ ως δημόσιο υπάλληλο και θα σου δώσουμε και 1.1 εκατομμύρια για να γυρίσεις ταινία.

Να θυμίσουμε λίγο την ιστορία της κόρης:

  • Tης «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».
  • Στην κατάθεσή της η κόρη Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει…μένω από δω κι από κει…Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».
  • Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες…ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη…

 

Comments

comments

Check Also

Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που ασέλγησε σε ανήλικη

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες …

“Τουρκοελληνική φιλία” μέσω Survivor παραμονή της επετείου Γενοκτονίας των Ποντίων

Σ΄ ένα 48ωρο είχαμε 250 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Από Τούρκους… Οι καλοί μας …